Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

Oldal költözés

Az oldal elköltözött a http://versoldal.blogspot.com oldalra! A keresett oldal megtalálható a tartalomjegyzékben! Szeretettel várok oda mindenkit!

Hirdetés

HTML

 

 

 

Ingyenlottó nyereményjáték

 

 

Születésnapi versek

2010.08.11. 22:00

szerző: tina0805Születésnapi

versek

      Azt mondták, hogy esett az eső, amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát.

Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!


A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne felj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!


Azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük...


Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, mint ahogy Téged is. De számomra ez csak is a Te születésnapod, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!


Képeslapra nem volt időm,hozzád mennék de nincs cipőm.

Szánkón csúsznék ha hó lenne, maradjunk az sms-ben. Boldog szülinapot kívánok!


És kopogtat egy kisleány, széles mosollyal az arcán. Küld Néked egy cuppanós puszit, és Boldog Szülinapot kíván!

 


Csillagfényes álmaid váljanak valóra! Legyen ünnep lelkednek minden nap és óra! Kerülje a bánat örökre el házad! Érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat! Boldog születésnapot kívánok!


Ha akarod, Ő éltet, ha akarod én, az a lényeg, hogy sokáig élj!


Születésnapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog, s vidám legyen számodra az élet!


Leendő szülinapos, mit mondjak neked? Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással?Senki nem kérdezte, akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévõ idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!


Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot!Halljad meg szerető szívem szavát, mely boldog születésnapot kíván. Kérem a jó Istent, adjon erőt, egészséget, tartson meg nekem és szeretteidnek sokáig Téged!

 


Örömmel értesítelek, hogy belépést nyertél a magyar férfiak klubjába, hogy immár betöltötted a 18. életévedet. Egy ilyen jóképű klubtagnak jár egy elektronikus cuppanós puszi egy boldog születésnapos üzenet mellé. Cupp!Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet,

csendes lépteid kísérje szeretet,

szívedben béke, lelkedben nyugalom,

légy BOLDOG ezen a szép napon!
És kopogtat egy kisleány,

széles mosollyal az arcán.

Küld Néked egy cuppanós puszit,

és Boldog Szülinapot kíván!

 Csillagfényes álmaid váljanak valóra!

Legyen ünnep lelkednek minden nap és óra!

Kerülje a bánat örökre el házad!

Érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat!

Boldog születésnapot kívánok!Öröm és boldogság legyen mindig veled,

arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket.

Erő és egészség kisérjen utadon,

nagyon boldog légy minden szülinapodon!

 


Születésnapod alkalmából köszöntelek Téged,  sok örömet és boldogságot kívánok most néked!


Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek.  Huncut mosollyal egy Rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint,  így adja át üzenetemet: Boldog szülinapot Neked!


Szülinapodra kívánom neked: Szerencse kísérje végig életed.  Szerencse mellé még egyebet, Sok-sok vidám, örömteli percet,  sorsod útja legyen mindig egyenes, Te pedig légy boldog és egészséges!


Szülinapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok,  naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok  igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok.


Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy BOLDOG ezen a szép napon!Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot!


18 éves lettél, eddig bilin ücsörögtél. Kívánom, ne is kelj fel onnan ezen a napon, nehogy a buli piája a gatyádon hagyjon nyomot! Boldog születésnapot!


Születésnapodra csak azt kívánom, valósággá váljon minden álmod. Hallgass a szívedre, megsúgja neked, nem szeretek mást, egyedül csak téged! Boldog születésnapot!

 


Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy BOLDOG ezen a szép napon!Mivel ma születésnapod vagyon, legyen minden virág szagos nagyon. Áldjon meg az Isten, üssön meg a guta, ha nem tudod, hogy ezt az SMS-t ki írta!


A mai nap szebb, mint a más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a szeretet, s ez tartson ki, ameddig csak lehet! Boldog születésnapot kívánok NEKED!Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben! :)

 


Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot!


Születésnapodon kívánok neked sok szépet. Legyen vidám, derűs számodra az élet! Szerencse galambja mindig feléd szálljon, légy boldog sokáig ezen a világon.


Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett, szívem imádságát suttogja a szeretet. Kérem a jó Istent, óvjon, védjen tégedet. Adjon neked egészséget, hosszú boldog életet! Boldog születésnapot!


Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erő és egészség kísérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon!


Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kisérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, mi mindig fogunk szeretni! Boldog születésnapot!


Születésed napján mit is mondhatnék? Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ, fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág. Boldog szülinapot!


Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt, pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel.


Ma születésnapod alkalmából a legszebb ajándékot nyújtom át, amit csak el lehet képzelni. Mától mindig neked van igazad. Ennél jobbat nem tudtam kitalálni. :)


Születésed szép napján, mikor mindenki minden jót kíván, kívánom én is Neked, legyen ez egy szép ünneped!

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, s szívedet ne bántsa meg senki. Születésnapod is legyen az örömnek napja, kérem a jó Istent, hogy ezeket megadja.

Halljad meg szerető szívem szavát, mely boldog születésnapot kíván. Kérem a jó Istent, adjon erőt, egészséget, tartson meg nekem és szeretteidnek sokáig Téged!

 


Örömmel értesítelek, hogy belépést nyertél a magyar férfiak klubjába, hogy immár betöltötted a 18. életévedet. Egy ilyen jóképű klubtagnak jár egy elektronikus cuppanós puszi egy boldog születésnapos üzenet mellé. Cupp!


Azt mondták, hogy esett az eső, amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát.


Senki nem kérdezte, akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévõ idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!


Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál!


Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!


A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne felj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!


Azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük...


Születésnapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog, s vidám legyen számodra az élet!

Leendő szülinapos, mit mondjak neked? Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://versidezet.blog.hu/api/trackback/id/tr882215896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.